Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul general Gabriela Firea a declarat că a decis să nu se înscrie în cursa pentru șefia PSD, la Congresul care va avea loc în luna februarie 2020. Firea spune că nu simte că este momentul să își asume o astfel de funcție.

Primarul general Gabriela Firea a declarat, duminică seara, la RTV, că nu se va înscrie în cursa pentru funcția de președinte al PSD. „Sunt foarte ponderată când vine vorba de funcții și tot timpul spun că dacă va fi să fie la un moment dat aceste poziții vor veni natural așa cum au venit până acum. Fără să calc în picioare principii, sentimente, fără să iau locul cuiva, fără să calc pe cadavre, cum spun românii, și de multe ori e real, pentru că văd ce se întâmplă în jur. Chiar nu vreau să fac acest lucru, simt că nu sunt în acel moment în care să îmi asum o astfel de poziție. Cred că pot să ajut echipa noastră într-o altă formulă, luptând pentru Primăria Capitalei, pentru bucureșteni, ajutând și colegii din țară”, a spus Gabriela Firea.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.