Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Noul şef al Statului Major al Apărării, generalul Daniel Petrescu, afirmă că starea Armatei României este bună, iar militarii au un moral foarte bun, ceea ce este un indicator al situaţiei existente în instituţie.

„Starea operaţională a Armatei României este bună şi suntem în măsură să ne îndeplinim misiunile aşa cum am specificat în planurile de apărare. De altfel cred că pe parcursul paradei o să vedeţi pe lângă o grămadă o mulţime de elemente de notate, şi moralul militarilor e bun. Moralul militarilor este foarte bun, iar acesta este un indicator foarte bun după părerea mea a unei stări operaţionale foarte bune”, a spus generalul Petrescu, la antena 3.

Acesta a transmis urări, de Ziua Naţională a României, militarilor din toată structura de forţă a României pentru efortul pe care îl depun să îndeplinească ordinele transmise.

„Mulţumesc militarilor care au depus efort pentru pregătirea paradei, mulţumesc publicului care a venit aici în număr mare . Le transmit tuturor românilor că Armata României este în măsură să îşi îndeplinească misiunea”, a mai spus generalul Daniel Petrescu, noul şef al Statului Major al Apărării.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.