Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pe site-urile de imobiliare a apărut un anunţ bombă: o vilă mare şi cochetă din cartierul Cotroceni este de vânzare pentru suma de 1.799.999 euro. Adresa de vizitare a imobilului scos la vânzare corespunde adresei de domiciliu a lui Gabriel Oprea (58 de ani), fost vicepremier.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea nu mai apare în public. Ultima oară a fost văzut la Comitetul Executiv al PSD de marţi când Viorica Dăncilă e explicat că a fost prezent ca reprezentant de drept al sindicatului Uniunea Militarilor şi Poliţiştilor. Gabriel Oprea era vicepremier când s-a întâmplat accidentul în care a murit poliţistul Bogdan Gigină, iar Oprea şi-a dat demisia din funcţie. După aceea, s-a retras.

Anunţul de vânzare a vilei lui Gabriel Oprea a fost postat pe câteva site-uri imobiliare şi descoperit de Rise Project. Începe cu “Vilă superbă în Cotroceni” şi include preţul de 1.799.999 euro. Imobilul se află în cartierul bucureştean Cotroceni. Gabriel Oprea a cumpărat vila pe 24 aprilie 2006, de la antrenorul de fotbal Ioan Andone, cu 450.000 de euro, dar a fost extinsă ulterior. Proprietatea are un teren de 468 mp şi o suprafaţă utilă de 642 mp, dispusă în S+P+1E+M+Pod. Imobilul dispune de 12 camere şi 8 băi, dintre care două livinguri de 87 şi 45 mp, o sală de sport, saună, două birouri, cinci dormitoare şi o cramă la demisol, conform anunţurilor. Jurnaliştii l-au sunat pe Gabriel Oprea pentru a afla motivul pentru care îşi vinde vila, dar acesta nu a răspuns la telefon.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.