Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă a oferit un interviu exclusiv, pentru Antena 3, după ce a pierdut alegerile prezidențiale, conform exit-pollului orei 21:00. Fostul premier susține că rezultatul nu poate fi schimbat însă aceste cifre arată că PSD e pregătit pentru alegerile locale și parlamentare.

Rezultatul final nu mai poate fi schimbat. La numărătoarea paralelă, PSD a mai crescut în ceea ce privește numărul de voturi. Nu pot câștiga amandoi candidații, alegerile prezidențiale.

Voturile au ales. Pentru noi e important un lucru, faptul că PSD a obținut numărul de voturi din 2016, chair l-a depășit ce arată că suntem pregătiți pentru alegerile parlamentare și locale. Ne bucură prezența la vot, pentru că, cu același număr de voturi am intrat la guvernare.

Nu am luat în calcul să plec de la șefia partidului. Vom discuta în cadrul CEx, trebuie să avem în vedere că vin sărbătorile, iar apoi intrăm în precampanie electorală. Voi asculta opiniile colegilor. Trebuie să analizăm tot. Cred că am început prea târziu campania. Cred că a fost o campanie împotriva mea.”, a spus Dăncilă.