Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ultima carte a actriţei-scriitoare Carrie Fisher promite să facă ravagii în librării. Este o autobiografie, în care cea cunoscută publicului larg pentru rolul Prinţesa Leia din pelicula SF Războiul Stelelor relatează petrecerea de Crăciun în compania lui Michael Jackson. A fost ultimul Crăciun al starului Pop.

Huffington Post a publicat fragmente din cartea lui Carrie Fisher, în care aceasta insistă pe faptul că vecinul său (casa lui MJ era la doar „o aruncătură de băţ” de a actriţei) era un tată foarte devotat, cu copii-model.

„În viaţa de zi cu zi, Michael era ca un animal expus, într-o cuşcă, la grădina zoologică. (…) L-am însoţit pe Michael în grădina sa zoologică, în Ajunul Crăciunului 2008. Am făcut fotografii, am mâncat prăjituri, am decorat bradul. Şi apoi, Michael m-a rugat să interpretez pentru copiii săi pasajul cu holograma din Star Wars („Help me Obi-Wan, You're my only hope!” - „Ajută-mă Obi-Wan, eşti singura mea speranţă!” - n.n.). Nu m-a deranjat. Se ştie că Michael era un mare fan al Star Wars”, povesteşte Carrie Fisher.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.