Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sociologul Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidențial, nu exclude posibilitatea ca, la o rată mică de participare la vot în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, Viorica Dăncilă, candidatul PSD, să câștige. El a reamintit, la Digi24, ce s-a întâmplat în 2016, când PSD a obținut un scor istoric la alegerile parlamentare, în urma unei rate mari de absenteism. „Și de aici încolo au urmat cei trei ani pe care i-am trăit cu toții într-o teroare”, a declarat Sebastian Lăzăroiu, la Digi24, când a fost întrebat de ce e important să mergem duminică la vot.

Sebastian Lăzăroiu:

„Întotdeauna îți găsești mai greu motive să mergi la vot decât să nu mergi la vot. Când e să găsești motive să nu mergi la vot, curg. De ce? Pentru că stai în casă: plouă afară, n-a intrat Barna în turul doi, cutare, cutare, ai o listă întreagă. Motivele pentru care să ieși la vot - pentru că cer un efort, minim, - întotdeauna sunt mai puține.

Integral pe Digi24