Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cristian Tudor Popescu a discutat, vineri seară, la Digi24, despre ultima încercare a Vioricăi Dăncilă de a organiza o dezbatere cu Klaus Iohannis înaintea turului doi al alegerilor prezidenţiale.

Jurnalistul a spus că liderul PSD „a alunecat în ridicol“ cu această insistenţă şi este de părere că „dă dovadă că nu are niciun pic de demnitate“. „Să zicem că ar fi venit Klaus Iohannis şi ar fi ocupat pupitrul acela. Cine era în sală pentru marea întâlnire? Doamna Dăncilă s-a dus acolo, provocându-l încă o dată pe domnul Iohannis. Punerea pupitrului însemna că domnul Iohannis e posibil să vină. Cine era în sală? Nu era decât staff-ul de campanie al doamnei Dăncilă. Atât! Care au aplaudat destul de «mortăcios» la sfârşitul alocuţiunii doamnei Dăncilă“, a declarat CTP la Digi24.

„Practic nu se putea desfăşura acea dorită confruntare de către doamna Dăncilă. Ceea ce arată ce a făcut doamna Dăncilă tot timpul – că nu a interesat-o în mod real să aibă loc o dezbatere, ci să inducă ideea că lui Klaus Iohannis îi e frică de ea.

Integral pe Adevărul