Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prezent în oraşul Balş, pentru o vizită pe şantierul drumului expres Craiova-|Piteşti, premierul României a vorbit despre schimbarea prefecţilor şi a subprefecţilor, lămurind când urmează să se întâmple această mişcare.

Scrutinul de duminică, 24 noiembrie, cel mai probabil va fi ultima acţiune organizată de prefecţii şi subprefecţii care au rezistat în funcţie după căderea guvernului Dăncilă. Premierul Ludovic Orban a anunţat că se vor face în curând schimbări şi a explicat şi de ce nu a fost schimbată „garda“ înainte de turul II al alegerilor prezidenţiale.

„Să nu aibă nicio emoţie, îi vom schimba. N-am vrut să-i schimbăm ca să nu zică cumva că vrem să afectăm procesul electoral, ei erau pregătiţi pentru procesul electoral şi i-am lăsat să îndeplinească atribuţiile astfel încât să fie alegeri corecte, să nu fie niciun fel de probleme. Sigur, în orice guvern prefectul este reprezentantul în teritoriu. Orice guvern are dreptul de a-şi alege propriii reprezentanţi în teritoriu“, a spus Orban.

Integral pe Adevărul