Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

De la începutul campaniei electorale, Klaus Iohannis a mizat doar pe cartea atacului concertat asupra social-democraților, pe care i-a demonizat pe unde a putut. Sintagma, deja, ”pesede-ul”, a fost una dintre cele mai rostite de către contracandidatul lui Dăncilă.

Iohannis, a declarat, vineri seară, la ultima întâlnire electorală, că a auzit în ultima perioadă vorbindu-se că PSD, de când a scăpat de Liviu Dragnea, nu mai e chiar aşa rău, considerând că aceasta este ”o capcană” şi că oamenii nu trebuie să creadă aşa. El spune că PSD a dominat scena politică de la Revoluţie încoace şi, dacă acum 30 de ani am scăpat de comunism, de comunişti nu am scăpat chiar de toţi.

Iohannis a afirmat, în cadrul unei întruniri electorale la Bacău, că a redescoperit în timpul campaniei că România este frumoasă şi românii au un suflet frumos.

“Să vă spun acuma la sfârşitul campaniei două lucruri foarte importante. România este frumoasă şi românii au un suflet frumos. Am redescoperit, am resimţit aceste lucruri şi sunt foarte, foarte bucuros şi foarte mulţumit că am decis în această campanie să merg între oameni. Aceste campanii sunt foarte valoroase dacă ştii ce să faci cu ele. Eu am întâlnit într-o lună jumate cât a durat campania de primul tur plus campania de turul doi peste 100.000 de oameni. Am vorbit direct, am strâns mâna a zeci de mii de români ca să nu mai vorbim de zecile de mii de selfiuri pe care le-am făcut. Pe mine m-au impresionat, m-au impresionat fiindcă toţi au venit cu sufletul deschis, toţi au venit cu speranţă, toţi au venit cu optimism şi toţi mi-au spus scăpaţi-ne de PSD”, a afirmat Iohannis.

Integral pe România Liberă