Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Targul de Craciun din Capitala Romaniei, eveniment de traditie organizat de 13 ani in Bucuresti si prezent pe harta turistica a evenimentelor de profil din Europa, (târgul fiind de altfel parte din rețeaua internațională a celor mai importante târguri de Crăciun din Europa – “Christmas Markets”), este cel mai mare Targ care marcheaza sarbatorile de iarna din Romania, organizat in cea mai mare Piata din Capitala. Pe toata durata evenimentului, in medie, acesta este vizitat de aproximativ 1 milion de romani si turisti straini.

La Târgul de Crăciun București care are loc anul acesta in perioada 28 noiembrie - 26 decembrie, desfasurat pe o suprafață de 16.234 mp, sunt amplasate peste 130 de căsuțe, un patinoar de 600 mp, Casa lui Moș Crăciun de 100 mp, un carusel, ieslea, bradul de 30 m împodobit cu cetină naturală, două zone gastronomice si vor avea loc concerte si spectacole ale celor mai apreciati artisti din Romania.

De asemenea, spre deosebire de alte targuri din Romania, unde vizitatorii platesc pentru facilitatile oferite, evenimentul din Bucuresti ofera intrare gratuita la toate atractiile organizate, atat la patinoar, cat si la atelierele pentru copii, carusel, Casa lui Mos Craciun etc.

Integral pe Jurnalul Național