Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatoarea PNL Alina Gorghiu spune că președintele Klaus Iohannis, candidat pentru al doilea mandat, se va afla astăzi la Bacău, pentru a vorbi cu oamenii din Moldova. Aceasta, în condițiile în care contracandidata sa, președintele PSD Viorica Dăncilă, a făcut apel la o nouă dezbatere, care să se desfășoare în această seară, la Palatul Parlamentului.

„Astăzi toată echipa de campanie este la Bacău, agenda președintelui este anunțată de ceva vreme. Există o diferență, ca să răspund direct la apelul doamnei Dăncilă, este o diferență foarte mare între cei 2 candidați. Pe de o parte, avem un candidat Dăncilă și un partid care, fără multă creativitate, au ales, de exemplu, ieri, să plaseze pe surse prin presă o înscenare de vizită în ultim zi de campanie la DNA ca să o victimizeze, astăzi înțeleg că face din nou apel la dezbatere, tot fără pic de imaginație, pentru că președintele a tranșat încă din debutul campaniei acest subiect. Avem un partid și un candidat care aleg să vorbească în conferință de presă, fără oameni lângă ei, pentru că le e frică să se afle în mijlocul mulțimii”, a spus Alina Gorghiu.

Integral pe Digi24