Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dacă va reuși să se califice în urma play-off-ului Nations League, România va evolua în grupa C la Euro 2020, alături de Olanda, Ucraina şi o echipă din urna a treia.

Mai întâi, tricolorii vor asista cu emoții la tragerea la sorți a play-off-ului Nations League, ultima șansă pentru naționala României de a fi prezentă la Euro 2020, care are loc astăzi, începând cu ora 13:00, la Nyon. Astfel se va stabili cine dintre Bulgaria, Israel, Ungaria şi România va evolua în play-off-ul Diviziei C, urmând a întâlni Scoţia, în deplasare. Celelalte trei selecţionate vor disputa play-off-ul Diviziei A. Dacă tricolorii vor fi repartizaţi în Divizia A, atunci primul joc va fi în compania Islandei.

În primul scenariu, România joacă în deplasare semifinala cu Scoţia, iar dacă ajunge în finală va înfrunta câştigătoarea dintre Serbia şi Norvegia.

În celălalt scenariu, România joacă semifinala play-off-ului cu Islanda în deplasare, iar finala o va juca acasă sau în deplasare cu Bulgaria/Israel/Ungaria, în funcţie de tragerea la sorţi.

Integral pe România Liberă