Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Şeful statului, sosit la Galaţi în campanie electorală, a transmis mai multe mesaje ce vizează proiectele pentru zona Moldovei şi cele începute de fostul Guvern, dar şi pentru românii din Diaspora.

Preşedintele Klaus Iohannnis a venit joi, 21 noiembrie, la Galaţi într-o scurtă vizită electorală. Acesta a ţinut un discurs la Sala Sporturilor în faţa a 2.000 de susţinători liberali. Şeful statului a trasmis mai multe mesaje ce vizează Moldova, în special proiectele de infrastructură.

”Am făcut trei ore şi ceva cu maşina de la Bucureşti la Galaţi. Este evident că Moldova are nevoie de legături mult mai bune cu restul ţării. Trebuie să nuanţez puţin. Cred că este nevoie şi pentru sudul Moldovei de o legătură, dar şi pentru partea de nord. În Moldova este multă forţă de muncă disponibilă, oameni doritori să găsească un loc de muncă şi este, evident, obligaţia noastră şi a Guvernului este să găsim soluţiile cele mai bune pentru a realiza infrastructura care va duce la dezvoltarea zonei”.

Integral pe Adevărul