Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Patronul Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că numirea lui Adrian Zuckerman în funcţia de ambasador în România oferă țării noastre șansa de a căpăta o relevanță mai mare pe harta de interese geopolitice și geoeconomice ale SUA, dat fiind faptul că Adrian Zuckerman are rădăcini românești și este primul reprezentant direct al administrației Trump.

„Ce spuneam în trecut legat de glonțul de aur avea legătură cu lupta electorală din SUA dintre președintele în funcție Donald Trump și posibilul contracandidat de atunci, Joe Biden, de al cărui nume se leagă fostele nominalizări, respectiv Mark Gittenstein și Hans Klemm, ultimii doi ambasadori ai SUA. Ce am spus are în continuare relevanță pentru ceea ce se întâmplă în SUA.

În primul rând, să-i spunem bun venit româno-americanului Adrian Zuckerman, asta este vestea cu potențial pozitiv pentru România, faptul că cineva cu rădăcini românești, cu suflet românesc, mai mult ca sigur, vine și reprezintă partenerul nostru strategic, Statele Unite, în calitate de ambasador. Asta este o veste cu efervescență pozitivă, sunt convins că se va rostogoli în acest fel.

Integral pe Evenimentul Zilei