Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jurnalistul Ion Cristoiu susţine că Viorica Dăcilă are zero şanse în turul II al alegerilor prezidenţiale potrivit informaţiilor obţine prin intermediul unui sondaj „secret”.

„Un sondaj secret pe care îl ştiu eu şi vă spun în premieră arată repartizarea voturilor în turul doi, după cei care au votat. În cazul lui Iohannis este 98%. 98% vor vota toţi cu el. În cazul celor care au votat cu Barna, 83% vor vota cu domnul Klaus Iohannis. Un pic la Diaconu se răstoarnă, dar şi de la Diaconu merg voturi la Klaus Iohannis. Deci nu există posibilitatea răsturnării scorului”, a declarat Ion Cristoiu pentru România TV.

„Cred că şi voturile candidatului Ramona Ioana Bruynseels şi Cumpănaşu se vor duce la Dăncilă. O răsturnare cum a fost în decembrie 2014 este imposibilă. Marea majoritate a celor care au votat cu USR va sta acasă din două motive. Primul e dezamăgirea lor şi suspiciunea că e ceva în neregulă. Cu excepţia electoratului PNL, care va fi scos de primari, electoratul de dreapta şi cel de USR are o problemă.

Integral pe Gândul