Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Peroanele provizorii de pe linia tramvaiului 41 sunt realizate în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie a Capitalei şi nu pun sub nicio formă în pericol viaţa sau integritatea vreunei persoane, precizează joi Societatea de Transport Bucureşti, printr-un comunicat transmis de către PMB.

Conform sursei citate, precizările vin după ce în spaţiul public au apărut informaţii „prin care se prezintă în mod eronat activitatea de modernizare a peroanelor” de pe linia tramvaiului 41.

„Subliniem faptul că lucrările sunt executate în condiţii de siguranţă atât pentru călători cât şi pentru trafic, iar peroanele provizorii sunt realizate în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie a Municipiului Bucureşti. Precizăm că peroanele au un caracter provizoriu şi nu pun sub nicio formă în pericol viaţa sau integritatea vreunei persoane, acestea fiind semnalizate corespunzător şi realizate în condiţii de siguranţă pentru călători.

Modernizarea celor 22 de peroane are loc chiar în perioada în care sunt executate lucrări multiple de infrastructură pe linia 41, iar şoferii care circulă pe carosabilul adiacent rutei cunosc acest lucru, fiind frecvent atenţionaţi cu indicatoare şi semne pe traseu şi având viteza de circulaţie restricţionată la 30 km/oră pe porţiunile din apropierea staţiilor”, se arată în comunicat.

Integral pe Evenimentul Zilei