Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Stabilirea obiectivelor subalternilor ține de arta managerului de a-și atinge propria țintă. Viorica Dăncilă e un manager catastrofal stabilind ca țintă tuturor filialelor să câștige 50%+1 din voturi. De exemplu, în cazul Bucureștiului, misiunea Gabrielei Firea este una imposibilă, ea însăși fiind disprețuită de marea majoritate a bucureștenilor. Aceeași situație se întâlnește și în marile orașe și în diaspora unde „ăștia” nu o vor vota niciodată pe ea în proporție de 50%+1.

În primele cursuri de specialitate, se învață că acesta este modul în care un manager prost își demotivează oamenii, stabilind ținte imposibil de atins.
Fără să aibă vreo noțiune de management, Viorica Dăncilă este convinsă că PSD își va mobiliza exemplar electoratul şi de luni va fi președintă. Estimările arată că nu va mai fi nici președinta PSD, partidul urmând a fi preluat de gruparea Firea-Pandele.

Integral pe Curentul