Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul PSD, Călin Matei, a declarat joi, într-o conferință de presă susținută în organizația PSD Maramureș alături de președintele organizației, Gabriel Zetea și de fostul ministru Sorina Pintea, că „mai trebuie să fie din când în când și câte un român la conducerea țării”. Matei susține că dacă Iohannis va câștiga un nou mandat „o să avem o enclavă străină”.

De asemenea, deputatul PSD l-a acuzat pe Klaus Iohannis că „a ajuns să facă separări în țară pe religie”.

„A ajuns să facă separări în țară pe religie: ortodocși și alții, catolici și alții. A ajuns să facă separare în țară între cei pe care îi cheamă Vasile, Ion, Gheorghe. Nu toți pot fi Eduard, nu toți pot fi Hellvig, nu toți pot fi Kovesi, Orban, nu toți pot fi Ludovic. Mai trebuie să fie din când în când și câte un român la conducerea țării. Este suficient ca puterea executivă, dacă le mai dăm și președinția o să avem o enclavă străină. Nu consider că e normal. Sunt convins că în poporul român sunt mai mulți Vasile, Ioni, decât Ludovici”, a declarat Călin Matei.

Integral pe Digi24