Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a ironizat faptul că întrebări „absolut obligatorii” nu i-au fost adresate lui Klaus Iohannis la evenimentul de marți seara. Pleșoianu a prezentat pe pagina sa de Facebook ce întrebări ar fi trebuit să-i fie adresate lui Iohannis, iar una dintre acestea sună astfel: „De ce îl menține în funcție pe George Maior, deși CCR a declarat neconstituțional protocolul secret semnat de acesta și de Kovesi în 2009”.

„Mă bucur foarte mult că Iohannis a trebuit să răspundă în această seară (marți seară – nr) la următoarele întrebări:

– Cum se face că, în 2013, Klaus Iohannis, Rareș Bogdan, Ludovic Orban și Alina Gorghiu erau revoltați de propunerea și numirea doamnei Kovesi la șefia DNA?

– Cum se face că Iohannis, care spune acum că „PSD e o piedică de 30 de ani”, semna cu Adrian Năstase un protocol de colaborare prin care se angaja să sprijine programul de guvernare PSD, îl susținea cu gura până la urechi pe Mircea Geoană pentru a deveni Președinte (el urmând să fie numit premier de Geoană), era alături de Liviu Dragnea și de Victor Ponta în timpul guvernării USL?

Integral pe Cotidianul