Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jose Mourinho abia a fost numit antrenor al echipei Tottenham Hotspur, dar deja pregăteşte primele transferuri. Presa din Anglia a aflat că portughezul este gata de mai multe mutări în iarnă. Vrea să aducă patru jucători, iar cei de la Mirror au aflat numele care se află în vizorul lui Mourinho.

Nemanja Matic (mijlocaş aflat în ultimele şase luni de contract cu Manchester United), Zlatan Ibrahimovic (atacant liber de contract după despărţirea de Los Angeles Galaxy), Paulo Dybala (atacant legitimat la Juventus) şi Nathan Ake (fundaş la Bouremouth) sunt cei doriţi de Jose Mourinho, dar lista poate să fie mult mai lungă. În cariera sa, la echipele la care a fost numit, antrenorul a făcut mai mereu schimbări serioase la nivelul loturilor, cedând mai mulţi jucători şi transferând în locul lor alţii.

Integral pe ProSport