Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Raluca Turcan a anunțat, miercuri, că până la finalul lunii decembrie va fi finalizat proiectul de buget de stat și va fi depus în Parlament. Vicepremierul a susținut că Guvernul încearcă adoptarea unui buget de dezvoltare pentru anul 2020, potrivit Mediafax.

„Am discutat ca până la finalul lunii decembrie, chiar încercăm ca în prima jumătate a lunii decembrie să finalizăm bugetul pentru anul viitor. Evident că nu e un demers ușor, sper să reușim să ne ținem de el, pentru că bombele cu ceas gata să explodeze au fost numeroase. Cred că vom da României un buget de dezvoltare pentru anul viitor, care să susțină inclusiv și partea de cheltuieli. Când este definitivat va anunța Ministerul Finanțelor”, a spus Raluca Turcan, în cadrul unei conferințe de presă.

Proiectul de buget de stat pentru anul 2019 a fost dezbătut și aprobat în Parlament în luna februarie, Guvernul fiind criticat pentru întârziere.

CE a fost informată despre derapajul deficitului bugetar

Raluca Turcan a adăugat că a informat deja Comisia Europeană cu privire la derapajul guvernării PSD, iar Cabinetul Orban este în momentul de față în etapa rectificării bugetare.

Integral pe Hotnews