Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicepremierul Raluca Turcan şi ministrul Muncii, Violeta Alexandru, acuză că sunt zone în ţară în care factorii poştali întârzie livrarea pensiilor şi atunci când duc banii fac propagandă electorală pentru PSD.

Vicepremierul Raluca Turcan şi ministrul Muncii, Violeta Alexandru, acuză că sunt zone în ţară în care factorii poştali întârzie livrarea pensiilor şi atunci când duc banii fac propagandă electorală pentru PSD, în acest context reprezentanţii Guvernului cerând conducerii Poştei Române să nu transforme poştaşii în agenţi electorali.

"Toate semnalele pe care le-am primit din teritoriu că agenţi poştali fac politica PSD în teritoriu, că ameninţă cu neplata pensiilor sau propaghează ştirea falsă că pensiile se vor micşora sau că nu se vor plăti trebuie să înceteze şi această obligaţie de a înceta zvonistica este de natură contractuală şi a fost solicitată expres directorului Poştei Române", a afirmat vicepremierul Raluca Turcan, miercuri după-amiază, într-o conferinţă de presă.

Ea a acuzat o "serie de intoxicări legate de neplata pensiilor sau de reducerea salariilor", afirmând că în România "pensiile se plătesc, pensiile nu întârzie la plată”.

Integral pe România Liberă