Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cine vorbeşte singur are întotdeauna dreptate. De departe, imaginea cea mai şocantă a şezătorii electorale organizate în seara aceasta de Preşedintele şi candidatul Iohannis: profesorii de la SNSPA, care şi-au încolonat studenţii şi i-au dus în Aula Bibliotecii Centrale Universitare, ca la Zoo, să-l vadă pe candidatul Iohannis în habitatul său.

Sau te pomeneşti că pregătesc pentru viitorul seminar, un subiect legat aberaţiile democraţiei? Mi-e teamă însă că sunt pur şi simplu... (caut cel mai blând cuvânt)... obedienţi. Dar, dacă profesorii lor sunt obiedienţii, studenţii - din câte îmi amintesc - nu se lăsau astfel folosiţi nici pe timpul lui Ceuşescu – să fie prezenţi doar ca să umple o incintă, să fie „instruiţi” (verbul emană de la Cotroceni) să-şi pună gândirea critică între paranteze şi, la nevoie, bată din palme atunci când li se face semn.

Integral pe Gândul