Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Zeci de persoane, majoritatea copii, din blocurile în care s-a făcut dezinsecție și deratizare cu substanța ucigașă la Timișoara se află în continuare în spitale. Numărul lor este într-o continuă dinamică, pentru că oamenii se tem pentru viața lor, după ce o mamă și doi copii au murit expuși la substanța folosită de firma care a deratizat cinci locații fără să aibă avizele necesare de la autorități.

UPDATE 11.20: Încă două persoane, chiar din blocul de pe strada Miorița în care a avut loc tragedia, s-au prezentat la spital. Numărul total al celor internați a depășit astfel 40, dar ar putea crește de la o oră la alta. La spital au ajuns pacienți din blocurile aflate în Complexul Studențesc, în care săptămâna trecută s-a stropit cu o substanță toxică. Unul dintre imobile este încă sigilat de autorități.

Integral pe Libertatea