Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Reacțiile oamenilor după dezbaterea cu Klaus Iohannis a fost extrem de interesante, din perspectiva comentariilor publicate pe paginile de Facebook ale ziariștilor prezenți la dezbatere. Majoritatea și-a arătat nemulțumirea față de prestația acestora. Citiți principalele acuze ale fanilor acestora.

Am selectat din multitudinea de comentarii, câteva din cele mai relevante.
De pe pagina de facebook a lui Moise Guran, realizator Europa FM.
Catalin Bejan :”Moise Guran având în vedere multitudinea de teme abordate de dvs. în analizele pe care le-ați făcut în decursul timpului, ați fost foarte blând cu dl. președinte sau diplomat, ca sa folosim o expresie academică ….. prea diplomat……”

Marian Solomon Deci Radu Tudor o sa aiba mereu loc de parcare.”
Olimpiu Florin : „Mie mi-a plăcut dezbaterea. Așezată, liniștită. Dacă erau împreună ieșea circ, nu ma așteptăm la altceva. Avem destul circ în parlament. Mi-a plăcut și dezbaterea din turul 1 dar acum nu aveai cu cine. Cu Olguta șef de campanie se discuta doar de case și dosare penale”

Integral pe Evenimentul Zilei