Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Echipa națională de fotbal a României sub 21 de ani va întâlni reprezentativa similară a Irlandei de Nord, marți, de la ora 19:30, la Ballymena, pe Stadionul "The Showgrounds", în runda a cincea din grupa 8 de calificare la EURO 2021, potrivit Mediafax.

România va încerca să își mențină parcursul bun din preliminarii și să ajungă la a patra victorie consecutivă, după cele cu Ucraina (3-0), Irlanda de Nord, la Voluntari (3-0) și Finlanda (4-1). Tricolorii au început cu un eșec grupa, pe terenul Danemarcei, scor 1-2, clasându-se pe locul secund în grupă, cu nouă puncte, la trei de lungimi de formația nordică.

De partea cealaltă, Irlanda de Nord a înregistrat două remize - contra Maltei (0-0) și Finlandei (1-1) - și două eșecuri - împotriva Danemarcei (1-2) și României (0-3), fiind penultima în grupă, cu două puncte.

Integral pe Digi24