Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Francezul Michel Platini, fost preşedinte al UEFA, a criticat dur implementarea sistemului VAR în fotbal, despre care susţine că nu rezolva problemele de arbitraj, ci doar le transferă.

“Mi-ar trebui o jumatate de oră pentru a explica de ce nu rezolvă problemele. Doar le transferă. Sunt contra VAR. Cred că este un rahat frumos şi din nefericire nu se va reveni la situaţia dinainte”, a declarat fostul international francez, într-un interviu pentru televiziunea italiană RAI. Platini, triplu câştigător al Balonului de Aur, a terminat (în octombrie) o suspendare de 4 ani din fotbal dictată de FIFA:

‘Am suferit o lună după acuzaţii, apoi m-am gândit să mă apăr. După ce am fost exonerat de justiţia elveţiană, acum eu sunt cel care explică cum au mers lucrurile. La FIFA nu m-au vrut preşedinte. Eu voiam să apăr fotbalul şi eram unicul fotbalist care putea fi preşedinte al FIFA”.


Integral pe Naţional