Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liberalii au câștigat guvernarea, însă Legislativul rămâne în continuare la PSD, care asigură conducerea Senatului cu Teodor Meleșcanu și a Camerei Deputaților cu Marcel Ciolacu. Surse politice spun că Dreapta forțează schimbarea la Senat și că asta se va întâmpla în jurul datei de 27 noiembrie, când ar urma să fie impusă Alina Gorghiu.

Asta ar însemna că liberalii știu că CCR va da o decizie în favoarea lor, însă Meleșcanu le dă planurile peste cap. „Și dacă CCR va da o decizie favorabilă lor, nu trebuie să uităm că PSD are majoritate la Senat, deci nu va fi foarte simplu”, a declarat, ieri, Teodor Meleșcanu pentru Evenimentul Zilei. Senatorul a infirmat informațiile potrivit cărora PNL ar fi încercat să negocieze cu el pentru a-și da demisia. Și liderul liberal Ludovic Orban a admis, ieri, că schimbarea președinților celor două Camere este, în momentul de față, imposibilă.

Integral pe Evenimentul Zilei