Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Examenul medical la care a fost suspus, sâmbătă, Donald Trump a fost unul ”de rutină”, preşedintele american nefiind tratat pentru nicio problemă urgentă sau suferinţă acută, a explicat medicul său, transmite Agerpres.

Vizita neaşteptată a lui Trump la Centrul medical militar Walter Reed a declanşat întrebări pe reţelele sociale şi zvonuri că ar fi fost determinată de dureri în piept pe care le-ar fi simţit miliardarul în vârstă de 73 de ani.

”Anticipând un foarte ocupat 2020, Preşedintele profită de avantajul unui weekend liber aici în Washington, D.C., pentru a începe părţi din examenul său medical anual de rutină la Walter Reed”, anunţa sâmbătă secretarul de presă a Casei Albe, Stephanie Grisham.

Preşedintele a petrecut la centrul medical ceva mai mult de o oră, pentru ”examene, analize şi discuţii” cu personalul medical, a precizat luni comandantul de marină Sean Conley, medicul lui Trump, conform unui comunicat dat publicităţii de Casa Albă.

Integral pe Hotnews