Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un localnic din localitatea braşoveană Făgăraş, suspectat că şi-a incendiat propria casă, a refuzat să oprească maşina atunci când a fost interpelat de oamenii legii.

O filmare publicată pe Facebook arată o scenă ireală petrecută în localitatea braşoveană Făgăraş. Un bărbat aflat la volanul unui autoturism Audi A4 refuză să oprească la semnalul forţelor de ordine şi încearcă să scape din încercuire într-o poiană de la marginea localităţii.

După mai multe minute în care şoferul conduce haotic maşina printre jandarmi, autoturismul trece în viteză printre martori şi se îndreaptă în viteză spre ieşirea din curte. În acest timp, jandarmii au tras mai multe focuri de armă înspre maşină, de la distanţă foarte mică şi au pulverizat conţinutul unui stingător prin geamul lateral, pe care reuşiseră să-l spargă, al autoturismului.

Integral pe Adevărul