Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Echipa de tenis a Rusiei o conduce pe cea a Croaţiei cu 1-0 în Cupa Davis, competiţie care se desfăşoară la Madrid în noul său format, după ce Andrei Rublev l-a învins pe Borna Gojo în două seturi simetrice, 6-3, 6-3, la capătul unui meci ce a durat o oră şi 9 minute, informează EFE.

Rublev, locul 23 mondial, susţine speranţele Rusiei în această competiţie alături de Karen Hacianov (17 ATP), după ce Daniil Medvedev a renunţat la Cupa Davis. Medvedev, numărul 4 mondial, care a disputat săptămâna trecută Turneul Campionilor de la Londra, a afirmat că este obosit.

Gojo, doar locul 280 în clasamentul ATP, care a avut cel mai bun rezultat în acest an în semifinalele unui turneu challenger, a fost convocat prima oară la echipa de Cupa Davis a ţării sale.

Croaţia, campioana en titre, este decimată după accidentarea celui mai bun jucător al său, Marin Cilic, şi schimbarea căpitanului echipei, Zeljko Krajan fiind înlocuit în urmă cu doar nouă zile de Franko Skugor.

Integral pe Agerpres