Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În turul doi al prezidenţialelor de anul acesta nu se pune problema cîştigătorului, ci doar a procentului cu care Iohannis o va înfrînge pe Viorica Dăncilă. În aceste condiţii, actualul Preşedinte nu ar avea, teoretic, nici un motiv să evite o confruntare cu fostul Prim-ministru, ci, din contră, tot teoretic, o asemenea dezbatere nu ar face decît să-i consolideze previziunile din sondaje.

Cu toate acestea, Klaus Iohannis a dat toate semnalele, chiar garanţiile că o asemenea confruntare nu va avea loc! Argumentele sale publice, cum că Viorica Dăncilă este sub nivelul său intelectual sau că este reprezentanta unui partid criminal sînt bune doar pentru PNL-işti, căci ei oricum sînt obligaţi să ia de bun tot ce glăsuieşte Vodă.

În realitate, Klaus Iohannis are pe creier cîteva puncte negre care-l sperie de moarte! Despre ele nu vrea să discute cu nimeni, nici măcar cu un jurnalist incomod, darămite cu adversarul cu care se confruntă în turul doi al alegerilor. Aşa se explică atît faptul că în cei cinci ani de cînd este preşedinte nu a acordat nici măcar un interviu deschis, dar şi faptul că fuge ca de dracu’ din faţa unei confruntări facile, cum este cea cu Viorica Dăncilă!

Integral pe Cotidianul