Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Echipa națională de fotbal a României întâlnește Spania, luni, de la ora 21:45, pe Stadionul „Wanda Metropolitano, din Madrid, în ultimul joc din grupa F de calificare la EURO 2020. Înaintea acestui joc, tricolorii au ratat calificarea la turneu final din actualele preliminarii.

Vineri, România a pierdut meciul cu Suedia, disputat pe Arena Națională, scor 0-2, ratând astfel șansa de a se califica la turneul final din preliminarii. Astfel, miza meciului cu Spania este una destul de redusă. De asemenea, partida de la Madrid ar putea fi ultima pentru selecționerul Cosmin Contra, care a anunțat că înțelegerea sa cu Federația Română de Fotbal expiră în luna decembrie în cazul în care nu reușește să califice naționala la EURO 2020.

Potrivit FRF, Spania și România s-au întâlnit de 17 ori. Palmaresul este unul foarte echilibrat, spaniolii având 6 victorii, iar România 5. De asemenea, 6 partide s-au încheiat la egalitate.

Integral pe Cotidianul