Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Noul ministrul al Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat că a descoperit cazuri în care recalcularea pensiilor a fost întârziată și cu 6 luni de zile, în pofida termenului legal care impune o limită de o lună și jumătate. Într-o postare pe rețele de socializare, ea a prezentat și traseul birocratic prin care s-a ajuns la aceste întârzieri.

Ministrul Muncii susține că sunt mai multe probleme pentru care nu au fost făcute aceste recalculări. ”Labirintul pensionarului român. Ce găsesc la preluarea mandatului. 10 pași întinși uneori până la 6 luni peste ternenul de 45 zile din lege prin nenumărate runde de verificare/verificare la verificare până nu se mai știe cine răspunde în caz că persistă o greșeală la (re)calcularea unei pensii”, a scris, pe Facebook, Violeta Alexandru. Ea a prezentat și o imagine cu traseul pe care trebuie acum să-l urmeze o procedură de recalculare.

Integral pe Naţional