Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul Buzăului, Constantin Toma, le-a transmis susținătorilor PSD care sunt motivele pentru care trebuie să o voteze pe Viorica Dăncilă. Îndemnul a fost făcut la o întâlnire cu activul de partid din Buzău la care participa și Viorica Dăncilă și alți lideri din conducerea partidului. De față cu președintele PSD, Toma le-a transmis colegilor că trebuie să voteze cu Viorica Dăncilă, chiar dacă nu e cel mai bun candidat, pentru că este reprezentantul partidului.

„Vă spun cinstit, poate nu avem cel mai bun candidat (sic!) care puteam să îl avem. Nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel puțin până acum, dar este reprezentantul nostru și suntem cu toții în pericol dacă Viorica Dăncilă nu va ieși ceea ce trebuie să iasă. Sau cel puțin să obținem un rezultat extraordinar de bun pentru că am luptat pentru treaba asta”, le-a spus Constantin Toma celor prezenți.

Integral pe Digi24