Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul de Interne Marcel Vela a explicat de ce va fi demis prefectul de Harghita, Andrei Jean-Adrian, după scandalul ursului lăsat să agonizeze şi apoi împuşcat. "A tratat funcţia ca fiind cu rol decorativ", a spus Marcel Vela.

El a declarat că se vor întocmi documentele privind demiterea prefectului de Harghita şi le va înainta premierului Ludovic Orban în vederea luării unei decizii.

"Prefectul a greşit când a tratat funcţia sa de preşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ca pe o funcţie cu rol decorativ.

Sâmbătă a luat act de eveniment, a fost suficient în interpretarea lui, fără să se implice ca să nu existe o astfel de situaţie neplăcută.

Trebuie să verific cauza şi tot ce a dus la această situaţie prin care prefectura nu s-a implicat sau de ce nu s-au găsit de-a lungul timpului soluţii operative pentru a preîntâmpina asemenea situaţii neplpcute sau chiar dramatice.

Integral pe Digi24