Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele şi-a continuat, la final de săptămână, turneul electoral. După ce vineri, în prima zi a campaniei pentru turul doi al prezidenţialelor, le-a vorbit susţinătorilor din Baia Mare, în urmă cu scurtă vreme li s-a adresat celor din Bistriţa. Ocazie cu care Klaus Iohannis a reamintit că ”alegătorul cu ştampila de vot în mână este eroul alegerilor” şi a săgetat încă o dată Partidul Social Democrat.

”Eu nu sunt cu PSD-ul în competiţie electorală, eu sunt cu PSD-ul în război, noi suntem în război. Şi asta nu pentru că suntem noi răi, ci pentru că ei au fost răi cu românii.(…) PSD a venit la putere cu promisiuni mari şi nici n-a ajuns bine în Palatul Victoria şi a început să încerce să subjuge Justiţia (…) PSD-ul a atacat democraţia din România. Este inadmisibil (…)Şi rezultatul este cel pe care l-au meritat, au fost înlăturaţi de la putere”, a susţinut Iohannis.

Integral pe Naţional