Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce familia Luizei Melencu a cerut procurorilor să-i permită să analizeze dosarul, a venit rândul rudelor Alexandrei Măceşanu să ajungă din nou în faţa anchetatorilor. Mai mult, familia vrea să facă o nouă cerere specială la DIICOT pentru a afla ce s-a întâmplat cu fiica lor.

De altfel, noul avocat al familiei Melencu susţine că în dosarul care i-a fost pus la dispoziţie nu există nicio probă împotriva lui Gheorghe Dincă, iar ultimele acte ataşate sunt de la începutul lunii august. Nu exclude posibilitatea ca, în aceste condiţii, să ceară recuzarea procurorului de caz.

„Nu sunt probe. Îmi aduc aminte că am văzut la televizor acel filmuleț cu Luiza, în niciunul din dosarele 1-7 nu apare acel film. Nu numai că nu sunt probe care să arate răpirea ei, dar nu sunt probele care au fost prezentate în media”, a spus avocata familiei Melencu.