Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Şase migranţi din Algeria ascunşi pe o navă în Portul Constanţa au avut nevoie de îngrijire medicală după ce o saltea a luat foc. Doi dintre ei au ajuns la spital. Comandantul navei a fost sancţionat cu 48.000 de lei.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, pompierii au fost chemaţi, duminică seara, să intervină la o navă în Portul Constanţa, sub pavilion Panama.

Aici, 6 persoane s-au intoxicat după ce o saltea a luat foc.

Reprezentanţii Gărzii de Coastă spun, la rândul lor, că politistii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa au controlat la intrarea în ţară nava sub pavilion Panama, sosită în Portul Constanţa din direcţia Turcia, având un echipaj format din 22 marinari de naţionalitate filipineză şi rusă.

În momentul intrării navei în Portul Constanţa, Punctul de Trecere a Frontierei Constanţa a fost informat că la bordul navei se află şase pasageri clandestini, fără documente de călătorie.

Integral pe Gândul