Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Laurențiu Reghecampf susține o idee riscantă, prin care România poate redeveni o echipă de temut pe plan european. După ce Cosmin Contra a ratat calificarea directă la Euro 2020, din preliminarii, fostul tehnician al celor de la FCSB propune o mutare de totul sau nimic.

Reghe îl vede pe Mirel Rădoi la cârma tricolorilor, cu tot cu jucătorii pe care i-a condus în ultimele două campanii ale selecționatei U21, chiar la barajul din Liga Națiunilor. Acesta pune și o condiție: să avem răbdare cu acest proiect.

”Vrei să riști și să construiești o generație nouă? Ia-i pe toți de la România U21, pune și antrenorul de la U21 pentru că el a avut rezultate cu ei și atunci riști.

Mai aduci 2-3 jucători cu valoare despre care consideri că mai pot ajuta echipa națională. Nu ai cum să spui că obiectivul e calificarea la Euro 2020, dacă faci schimbarea asta”, a spus Reghecampf, la Digi Sport Special.

Integral pe Digisport