Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Europarlamentarul Partidului Mişcarea Populară Traian Băsescu susţine că economiştii Florin Cîţu şi Lucian Isar se ocupă mai mult de propaganda „teoriei găurii“ şi de contabilitatea dublă în loc să treacă la măsuri urgente de restabilire a echilibrelor macroeconomice şi de reducere a vitezei de creştere a datoriei publice.

El le-a transmis celor doi că „teoria găurii“ nu îi scuteşte de responsabilitatea de a demonstra că, „dincolo de a da din gură, ştiţi şi carte“.

“O teorie confirmată de marii economişti Florin Cîţu şi Lucian Isar. Economişti din generaţia tânără, Florin Cîţu şi Lucian Isar se ocupă mai mult de propaganda teoriei găurii şi a gogoşii contabilităţii duble în loc să-şi suflece mânecile şi să treacă la măsuri urgente de restabilire a echilibrelor macroeconomice şi de reducere a vitezei de creştere a datoriei publice“, a transmis Traian Băsescu, duminică, printr-o postare pe Facebook.

Integral pe Adevărul