Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Povestea incredibilă a interlopilor care au răpit o tânără, din propria casă! Victima s-a aruncat din maşina răpitorilor.

Alimpie-Ioan Copoceanu şi Răzvan-Ionel-Antonie Fica au fost arestaţi, joi, pentru că au răpit din propria casă o femeie de 26 de ani, după ce l-au călcat în picioare pe soţul acesteia, un cetăţean turc în vârstă de 34 de ani, care, la scurt timp, a alertat poliţia, indicând numele unuia dintre autori.

Ca şi în cazul Caracal, poliţiştii nu au fost capabili nici să localizeze maşina, nici să o salveze pe femeia răpită. Aşa că interlopii Copoceanu şi Fica s-au plimbat cu femeia aproximativ 300 de kilometri, între localităţile Vărădia de Mureș, Deva, Timișoara, Lipova şi Arad. În Arad, în timp ce maşina era oprită la un semafor, într-o intersecţie aglomerată, victima interlopilor a sărit din autoturism şi a luat-o la fugă, cerând ajutorul trecătorilor, scrie Spynews.

Integral pe Evenimentul Zilei