Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Laurenţiu Duţă (42 de ani), compozitorul şi solistul trupei 3Sud Est, a ajuns la spital cu hemoragie internă, din cauza unei furculiţe din plastic care s-a rupt şi i-a perforat esofagul.

Laurenţiu Duţă a tras un semnal de alarmă pe contul său de Facebook, unde a povestit că a fost operat de urgenţă deoarece risca să facă un blocaj respirator, dar şi inflamaţii şi infecţii, după ce o bucată dintr-o furculiţă din plastic i-a rămas înfiptă în esofag şi i-a provocat o hemoragie internă. Tacâmul din plastic s-a rupt în timp ce artistul lua masa la hotel.

Aflându-se în acel moment în Piteşti, solistul 3Sud Est a fost transportat de urgenţă la camera de gardă a Spitalului Floreasca, în aceeaşi noapte, deoarece la spitalul piteştean nu exista personal pentru intervenţii endoscopice decât pe timpul zilei.

Integral pe Adevărul