Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Doi clujeni au fost arestaţi după ce au fost prinşi în flagrant cu aproape un kilogram de droguri pe care încercau să le vândă, potrivit Agerpres.

"Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Cluj au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor T.G. şi M.I.S., pentru săvârşirea de infracţiuni de trafic de droguri de risc şi de mare risc. În cauză s-a reţinut faptul că, la data de 14.11.2019, inculpaţii T.G. şi M.I.S. au fost surprinşi în flagrant pe raza municipiului Cluj - Napoca, în timp ce încercau să comercializeze o cantitate de 878 grame de cannabis şi 13,8 grame de MDMA. De asemenea, asupra acestora a fost depistat un cântar electronic cu urme de substanţă pulverulentă, un caiet pe care inculpaţii ţineau evidenţa drogurilor vândute, precum şi suma de 9800 lei", se arată într-un comunicat transmis, vineri, de DIICOT.

Integral pe România Liberă