Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În dimineața zilei de 15 noiembrie a.c., Gigel Capotă, fostul manager al spitalului de stat din Târgu Jiu, s-a reinstalat, cu de la sine putere, la conducerea unității sanitare.

Fără precedent: Jurnaliștii de la Gorj News.ro au dezvăluit cum un fost manager de spital din Târgu Jiu s-a reinstalat cu de la sine putere la șefia Spitalului. Astfel, scriu jurnaliștii, în dimineața zilei de 15 noiembrie a.c., Gigel Capotă, fostul manager al spitalului de stat din Târgu Jiu, s-a reinstalat, cu de la sine putere, la conducerea unității sanitare, prevalându-se de documentul notarial de mai jos, în care susține că a renunțat la funcție în baza presiunilor efectuate asupra lui de conducerea centrală și județeană a PSD!

Același Capotă arată că revocarea sa din funcție în realitate nu a avut loc, deoarece ea trebuia să se facă la propunerea Consiliului de Administrație. Acest for este condus de un fost turnător la Securitate, Valentin Popa, care deține, concomitent, și funcțiile de președinte Sanitas Gorj și de consilier județean PSD.

Practic, din dimineața zilei de 15 noiembrie a.c., Capotă a preluat cu forța conducerea spitalului, cerându-le șefilor de secții să nu se mai subordoneze managerului interimar Dumitru Vienescu.

Integral pe România Liberă