Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Şeful Casei Naţionale de Pensii Publice pare să-şi fi creat un alibi extrem de solid prin intrarea sa în concediu medical, exonerându-se astfel de la eventuala tragere la răspundere pentru faptele subordonaţilor săi.

17.000 de oameni din Dolj s-au trezit că poştaşul le-a adus pensii mai mici luna aceasta, iar vestea că pensiile au fost tăiate s-a răspândit rapid, scrie gds.ro, precizând că au fost afectaţi doar cei care primesc banii pe card de la CEC.

Speriaţi, oamenii s-au dus la primar pentru a-l întreba de ce li s-au tăiat pensiile şi abia apoi au făcut reclamaţii la Casa de Pensii din Craiova. „S-au speriat, unii au zis că le-au tăiat. (...). Uite, bă, veniră ăştia de la PNL şi tăiară din ele”, au povestit oamenii. CEC Bank Dolj a virat, în cursul zilei de miercuri, pensiile diminuate pentru aproximativ 17.000 de pensionari doljeni. Practic, pensionarii care au carduri la banca de stat amintită s-au trezit că li s-au virat miercuri în conturi pensiile la nivelul lunii august 2019.

Integral pe Adevărul