Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fotomodel australian de 23 de ani, nu ştia că este însărcinată şi naşte în baie. Nou-născuta a fost salvată graţie operatorul de la urgenţă. Erin Langmaid, a declarat pentru 7 News (ştirea devenind virală) că n-a avut niciun simptom tipic, rău dimineaţa, ameţeli, lipsa ciclului şi creşterea în greutate, până când a dat naştere în baie fetiţei sale, Isla.

Tânăra femeie a fost cuprinsă dintr-o dată de dureri abdominale, a mers la baie, iar iubitul el a auzit urlete. „ Aoleu, sunt două”, au fost cuvintele lui Daniel Carty, care a sărit în ajutorul iubitei sale, în timp ce copila nu mai respira. Prin telefon, operatorul de telefonie de la urgenţă a dat indicaţii perechii panicate ce să facă pentru a-i reda micuţei respiraţia.

Părea o poveste SF şi totuşi acest tip de sarcină neobişnuită este numită de medicii specialişti sarcină enigmatică sau invizibilă, un fenomen care implică o femeie la 475 de cazuri şi de obicei este descoperită în jurul săptămânii a 20-a de sarcină, în timp ce un caz la 2500 poate exista până la ziua de naştere.

Integral pe Evenimentul Zilei