Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu au fost date oficial în urmărire în Italia după ce cazul din Caracal a dobândit atenţia presei şi a autorităţilor din peninsulă. Dezvăluirile şi informaţiile adunate de corespondetul România TV Rock Xavi au jucat un rol esenţial în decizia luată de autorităţile italiene.

„De azi, e oficial, Alexandra şi Luiza sunt date în urmărire în Italia. Căutare naţională. Şi pe insule: Sicilia, Sardinia. Este echipa antimafia, pentru că poliţia a dovedit că este un sistem mafiot. Credem că totul este adevărat. Ăsta s-a ocupat cu tot felul de ilegalităţi. Sper că echipele antimafia gasesc ceva să salveze fetele”, a declarat Rock Xavi, corespondentul România TV potrivit capital.ro.

Cele două adolescente române despre care se crede că au fost ucise de Gheorghe Dincă au devenit subiectul unei emisiuni difuzate de postul Rai 3 din Italia în urma solicitărilor trimise de mai mulţi români, printre care şi Alexandru Cumpănaşu, de a primi sprijin în căutarea fetelor.

Integral pe Gândul