Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

România are nevoie de victorie în meciul cu Suedia pentru a îşi păstra speranţele de calificare la EURO 2020. România merge la în turneul final doar dacă învinge Suedia şi scoate un punct cu Spania în ultima partidă.

Naţionala de fotbal a României va întâlni echipa Suediei, vineri seara (ora 21:45), pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa F a preliminariilor, într-un meci capital pentru calificarea la EURO 2020. Învinşi cu 2-1 în Suedia, tricolorii au nevoie de un succes cu 1-0 sau la mai mult de un gol diferenţă pentru a rămâne în ecuaţia calificării. În cazul unui rezultat pozitiv, totul se va decide luni, pe Wanda Metropolitano, acolo unde o remiză cu Spania ar duce România la EURO 2020.

Suedezii au ajuns la Bucureşti direct din cantonament - s-au pregătit trei zile în Cipru. N-au ratat niciun campionat european de 20 de ani şi le e suficient un egal pe Arena Naţională.

Integral pe Digi24