Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Șefa PSD, Viorica Dăncilă, o încasează din nou. Candidata social democraților la alegerile prezidențiale are parte de o nouă umilință cruntă. Desele gafe de comunicare ale fostului premier au făcut-o pe Dăncilă să fie ținta ironiilor tuturor. Nici Rareș Bogdan nu a ratat șansa să șteargă pe jos din nou, cu șefa PSD.

Șefa PSD, Viorica Dăncilă, se bate cu președintele Klaus Iohannis pentru un mandat de cinci ani la Palatul Cotroceni. Cu ceva mai mult de o săptămână înaintea turului doi al alegerilor prezindețiale lupta e pe viață și pe moarte. Și europarlamentarul Rareș Bogdan a intrat în joc.

Fostul jurnalist dă de pământ pur și simplu cu șefa PSD și se implică total în scandalul momentului. Rareș i-a dat o replică pe măsură lui Dăncilă care fusese deranjată de afirmațiile liberalului la adresa ei. Europarlamentarul a spus, la Digi24, că Dăncilă nu cunoaște exact sensul cuvintelor și că i s-a tradus greșit din limba română în limba română.

Integral pe Capital